destinationer

asien

Turkiet transport -Transporter till och från Turkiet

Transporter till och från Turkiet är vår kärnkompetens. Vi är en av få aktörer som trafikerar Turkiet med egna bilar och Trailers. Vi trafikerar Turkiet dagligen och har ett flertal egna kontor i Turkiet. Dessutom är vi tullcertifierade i Turkiet vilket betyder att vi kan göra in-och utförtullningar utan att anlita en annan aktör.

En annan fördel vi har för transporter till och från Turkiet är att vårt turkiska bolag är AEO certifierade. Detta innebär att vi har företräde när vi passerar den Turkiska gränsen, vilket gör att du kan få ditt gods mellan Turkiet och Sverige snabbare är vanligt.

Transporter till Irak

Vi är en av få aktörer som erbjuder transporter till och från Irak. Genom omlastning i vår terminal i Turkiet kan vi leverera era varor till eller ifrån Iran. Kontakta oss för mer information.

Transporter till Iran

Vi är en av få aktörer som erbjuder transporter till och från Iran. Genom omlastning i vår terminal i Turkiet kan vi leverera era varor till eller ifrån Iran. Kontakta oss för mer information.

Transporter till Azerbaijan

Vi är en av få aktörer som erbjuder transporter till och från Azerbaijan. Genom omlastning i vår terminal i Turkiet kan vi leverera era varor till eller ifrån Azerbaijan. Kontakta oss för mer information.

Translate »